Photography

Created by : Felisia A - June 06, 2008
komunitas fotografi, portal fotografi, komunitas photography, tutorial fotografi, belajar fotografi, dasar fotografi, tutorial kamera, belajar kamera, tutorial lomografi, kamera lomo

yok kita kumpul2 untuk berdiskusi segala hal tentang fotografi, ga harus foto kita sendiri, tapi jangan diakui foto sendiri kalau memang bukan yah :)

Community for photography lovers, not only photographer can come but art lovers can join in too, let's share the beauty of our world together. buat yang baru join jangan lupa untuk selalu memperkenalkan diri di forum kita yah :)

komunitas fotografi, komunitas photography


Recent Blogs :

photography is...
(June 12, 2008, 10:07 PM)
to learn something we need to know the history and the meaning of it, well its from wikipedia, but i think its okay to post it here ^^Photography (IPA: [fә''tɒgrәfi] or IPA: [fә''tɑːgrәfi][1]) is the process of recording pictures by means of capturing light on a light-sensitive medium, such as a film or electronic sensor. Light patterns reflected or emitted from objects expose a sensitive silver halide based chemical or electronic medium during a timed exposure, usually through a photographic le...
- photography


Tips Tricks for Photography Beginners - Better Composition
(June 12, 2008, 10:19 PM)
Tips Tricks for Photography Beginners - Better Compositionby katatdhd    In this article we will briefly touch on a few areas that will help you take better photographs concentrating on the composition or your photographs - from a beginners viewpoint. I am assuming that you have basic knowledge of your camera at this point which is vital to your photography skills.1. Keep It SimpleSimplify your photo as much as possible, remove unwated elements and be aware of the background. A ph...
- photography, tips, trick


sport photography
(June 18, 2008, 08:29 AM)
I taken this article from Digital Photography School. Hope this article can help you understand and improve you photography skills, thx you so much for visiting and reading it.....picture taken from www.juventusclubpavelnedved.comThe following is a reader submitted tutorial from Jamie De Pould who is sharing with us what he’s been learning about Sports Photography.Introduction - Sports PhotographySports shooting can be one of the most daunting types of photography, even to the advanced shooter...
- sport photography, sport, photography


i found a beautiful picture
(June 23, 2008, 08:43 AM)
Kemarin abis liat2 friendster temen aku, pas di komennya ada foto bagusssssssss banget deh... ini masuk kategori apa yah... bingung juga... tapi aku suka banget sama gambarnya deh, jadi aku ambil, gpp ga yah....gimana yah cara ngambil air di matanya itu,,, duh keren banget deh. ...
- photography


Photo can meant 1000 words, but now can only mean 1 location
(June 25, 2008, 10:58 PM)
This article i search while i''m listening to Prambors and heard about Nokia Phone Commercial, which have feature Location Tagging. It''s means that a photo data are embedded with Location coordinate taken from GPS device ---------------------------------------------------------------------- Do you ever look back through your vacation photos and wonder where all of the photos were taken? What if there was a way to have all those images automatically show up as pins on a map or an aerial phot...
- photo, GPS, location


This SD card will transfer your photo On-The-WiFi if only it on-the-fly
(June 25, 2008, 11:08 PM)
I''m wondering when will this "card" will arrive in Jakarta. The idea for not having to plug a cable into your Camera or switching off your camera and insert your card to a card reader, just for trasfering your photo seems great to me. And from this review, I just can;t wait to buy and use it on my camera. Imagine, just use this SD card as a replacer for your old SD card, shoot many picture as you like, then bring your Camera near to your Access Point..and..Kazzaam your photo are inside your PC ...
- SD card, wifi,storage,photography


Pisces(Fish)Eye Camera
(June 26, 2008, 04:38 PM)
The world’s greatest compact Fisheye camera is now more amazing than you ever thought possible! Not only does it have same 180-degree wide-angle view and stunning fisheye barrel distortion, but the Fisheye No. 2 adds a bulb setting for long exposures, a switch for multiple exposures on the same frame, the ability to fire both a hotshoe flash and the built-in flash, a true fisheye viewfinder, and a “full metal jacket” body … Features - Size: 4.25″ (10.5cm) x 2.5″ (6cm) x 2.5″ (6...
- camera, photography,fish eye,lomo


Make your own LensBlur SHAPE
(June 27, 2008, 05:55 PM)
Create your own Bokeh Bokeh is an adaptation from a a Japanese word meaning blur. In photography this term is used to describe the quality of the areas in the picture which are not in focus. When referring to Bokeh, we can distinguish some of it characteristics: - Is the light/dark gradient smooth or sharp? - What shape will a small dot of light take what it is in the Bokeh area? (mirror le...
- lens blur, photography, bokeh, filter


Longing for Long Last love..er..Long Exposure
(June 27, 2008, 06:01 PM)
Nyolong dr website tetangga, pengenya sih ditulis tp males :pLumayan nih klo ada yg mau eksperimen dgn Long Exposure.credit goes to Mathieu Richard-Arcouette (Renyn) - Visit Website ...
- Long Exposure,photography, dark room,senter,ipod,camera


history of fashion photography
(June 28, 2008, 02:29 PM)
Photography was developed in the 1830s, but the earliest popular technique, the daguerreotype, was unsuitable for mass printing.[1] In 1856, Adolphe Braun published a book containing 288 photographs of Virginia Oldoini, Countess de Castiglione, a Tuscan noblewoman at the court of Napoleon III. The photos depict her in her official court garb, making her the first fashion model.[2] In the first decade of the 20th century, advances in halftone printing allowed fashion photographs to be featured i...
- history of fashion photography, fashion photography, fashion, photography


my first macro shot
(June 28, 2008, 02:35 PM)
di kilik2 sama felis nih... akhirnya gue coba2 macro photography ceileee hehehe...ini hasilnya :D ...
- spider, macro


Beginner photography tips
(June 28, 2008, 02:43 PM)
It''s a little bit long, but i think its worth to read that long :) got it from http://www.essortment.com/all/beginnerphotogr_ryaq.htmhappy reading oh and i also have this usefull links http://www.photonhead.com/photographytips/With the exception of home videos there is nothing that preserves the moments of our lives like photographs. They freeze the wonderful moments we have in our lifetime and preserve them for our kids, grandkids and others to enjoy.Photography is one of those rare hobbie...
- Beginner photography tips


Great Landscape Photography
(July 01, 2008, 08:10 AM)
this is one of the good article that you have to read ^^ and it has qoutes from ansel adams...for more info about ansel adams i post it on my next blog :)A good photograph is knowing where to stand. - Ansel AdamsLandscape photography is the supreme test of the photographer - and often the supreme disappointment. - Ansel Adams     Both the grand and the intimate aspects of nature can be revealed in the expressive photograph. Both can stir enduring affirmations and discoveries, and ...
- Landscape Photography, Landscape, Photography


who is Ansel Adams??
(July 01, 2008, 08:13 AM)
Ansel Easton Adams (February 20, 1902 – April 22, 1984) was an American photographer, best known for his black-and-white photographs of the American West. His studio, which is owned by the Adams family, is the “Ansel Adams Gallery.”Adams was born in the Western Addition of San Francisco, California to distinctly upper-class parents Charles and Olive Adams. He was an only child and was named after his uncle Ansel Easton. The Adams family came from New England, having migrated from the north of Ir...
- Ansel adams, landscape photographer


Tips Fotografi dan Potret orang
(July 01, 2008, 05:21 PM)
Various Tips: on Photography and Portraiture 1. Turn off the lightsThe practical lights in your camera room should never "show up" in your photographs. If your shutter speed is slow enough, you will pick up green or cyan casts from fluorescent fixtures or red or yellow/red casts from incandescent lighting. That is a moot point because the house lights should not be on during photography sessions.~ Top ~ 2. BW through Green FilterAn old trick is to view your subject through a da...
- fotografi, potret, tips


food photography tips
(July 03, 2008, 09:08 AM)
cari bahan buat referensi hehehe... benernya uda lama banget tertarik ama food photography nih, cuma belun sempet mempraktekkan, so ini sekilas bahasan untuk mengambil foto makanan. selengkapnya artikel bisa dibaca di http://www.foodportfolio.com/blog/food_photography/food_photgraphy.htmlreferensi lain yang tidak akan kalah bagusnya : http://digital-photography-school.com/blog/food-photography-an-introduction/oh ya sekadar masukan dari teman2 saya yang biasa foto sih menurut mereka yang penting ...
- food photography, tips


tanya dong apa sih lomo photography??
(July 08, 2008, 06:11 PM)
hari ini pas lunch ada temen yang tanya, apa sih lomo photography itu, pada saat kita makan siang di kantor, baru inget juga kalau saya selama ini selalu tanda tanya bila ditanya soal lomo photography. maka sewaktu ada waktu luang diantara kerja, saya berpikir untuk cari sebentar mengenai lomo photography dan sharing disini :)dari yang saya baca lomo photography atau yang sering disebut sebagai lomography (dari wiki -red) adalah jenis kamera 35mm yang akan menghasilkan efek tertentu biasanya (...
- lomo, photography


1 minggu lagi untuk memilih kamera
(July 09, 2008, 10:49 AM)
tinggal 1 minggu lagi nih waktunya untuk pilih2 kamera, tetep masi bingung...mau join ke fotografer.net seperti kata sesepuh disini, cuma ko mesti kasi ktp T_T dakuw ga py scanner buat ktpnya....jadi tetep di post disini deh buat tanya2 semoga aja sebelum bokap keluar kota dah bisa beli tuh kamera.... ...
- kamera, bingung


gary fong lightsphere on a budget
(July 10, 2008, 01:54 PM)
Buat yang pengen py gary fong lightsphere tapi budgetnya ketat bisa coba link inihttp://www.instructables.com/id/DIY-Gary-Fong-Lightsphere/ ...
- gary fong lightsphere


besok pengen coba foto studio nih,....
(July 12, 2008, 08:51 AM)
uda pada tau dong click maxnya punya arifin yang biasa adain workshop itu???nah besok mau coba nih poto2 disana, modelnya adenya temen gue huehuehee...katanya seh model majalah remaja gt, tapi gue juga belun liat tuh orangnya... so mudah2an ok hahaha.... ntar klo hasilnya ok pasti tak post disini deh ;)ada yang uda pernah poto2 disana belun yah?? ...
- click max


sehari di clickmax...
(July 14, 2008, 08:08 AM)
wah seru banget kemarin minggu di click max hahhaa... mulai dari seru sampai kacau, sampe ada suara lampu pecah segala... kita ber 10 lebih kayanya kesana deh, padahal aturannya adalah 5 orang photographer dan 5 orang tamu, tapi kita tuh kemaren 6 orang photographer dan 3 model dan 2 orang yang ikut2, jadi ada 11 orang deh hahaha....kacao2... berisik banget, sampe2 diomelin T_T maap ya bos arifin kita2 bikin ribut aja deh...jangan kapok2 yah kalau kita2 pada kesana....untuk foto masi belum bisa ...
- photo session, photography


Belajar Foto Studio
(July 16, 2008, 08:07 PM)
Ternyata seru juga belajar foto di studio, karena berbeda banget dengan foto outdoor ataupun foto snapshot indoor/outdoor. Bareng Eko, Ferry, Fany, Vanda, Cici, Felis, Yogi, cici-na Lie n sepupunya (Fany). Tapi, biarpun begitu banyak orang yang ikutan sesi foto di studio, ilmu yang saya dapat enggak sedikit. Berikut ilmunya : Level ISO untuk foto ga bisa dipaksain sama untuk semua kamera. Yap. Kamera poket PS-A640 saya ga bisa ikutin level ISOnya D40 Eko punya. Trigger universal...
- Fotografi


20 Poto tips
(July 18, 2008, 02:53 PM)
“I would recommend any serious photographer a Tripod. It’s indispensable for any photography & most if your hands won’t stay still”“don’t spend your time looking at the lcd screen…you end up missing fantastic moments. The pictures will still be there later!” “Shoot in RAW mode if your camera has it. Offers so many more opportunities for editing than shooting in JPEG” “don’t just stand there. Instead of moving the camera, move yourself…” “Always remove the lens cover.” “Get closer to the o...
- fotografi, tips


8 Photography MYTH busted ^^
(July 18, 2008, 03:04 PM)
We’ve all either been, or are going to be, at that point where we will want to make a decision based on a myth that we’ve heard or created in our mind. Here’s an attempt at debunking a few of those. Also, I tend to get a little ranty, so feel free to argue in the comments. That’s what makes the blogosphere fun. Sell photos on photrade | By MSchoonmaker 1. Everyone with a Big Camera and Lens Knows What They’re Doing Now, I’m sure some, heck, even a lot, of those big camera wielding ...
- myth, photography


Memotret dgn Latar Belakang Langit Biru by Yudistira Utomo (FN)
(July 22, 2008, 08:03 AM)
 Saat melakukan pemotretan outdoor, kadang kita tergiur untuk memotret orang/objek dengan background langit biru (cerah). Biasanya kondisi ini dapat diperoleh pada siang hari (diatas jam 10). Akan tetapi, biasanya hasil yang diinginkan tidak sesuai harapan, misalnya objek dalam foto tersebut menjadi siluet atau background langitnya menjadi putih (over). Hal ini terjadi karena lightmeter kita tertipu oleh kondisi pencahayaan yang sulit, yakni latar belakang terlalu terang (langi...
- Tip & Trik


bete banget deh model yang kemarin dipoto di clickmax ga boleh di publish foto2nya
(July 24, 2008, 09:07 AM)
beberapa hari yang lalu baru dapet kabar kalau poto2 yang kemarin diambil di clickmax ga bole di publish... set bete banget (pastinya) tapi mao gmn lagi kan....disini baru sadar pentingnya kita langsung membuat persetujuan dengan si model untuk membuat model release... selama ini mikirnya ga perlu dan ga penting karena toh kita masi baru iseng2 aja, belum pro, ternyata ga bole hahaha, bete jg,.... ya udalah gpp deh... yang penting uda cobain poto studio :)tpai belum begitu ngerti nyeting color d...
- model release


Before and After (Photo Studio)
(July 29, 2008, 01:28 PM)
Gini nih, klo liat hasil Foto Studio yg bagus ...
- before, after, retouch, photo studio


keajaiban Post Production dengan photoshop
(August 06, 2008, 08:12 PM)
make over dengan photoshop nih, keren banget, terbukti kalau tidak ada yang sempurna di dunia, bahkan artis sekalipun ...
- photoshop, makeover


DIY macro lens dengan lensa teropong
(August 12, 2008, 08:24 AM)
Uda punya aga lama nih, cm baru sempet ngepost disini.buat yang belum bisa beli lensa macro ini ada video cara bikin lensa macro on a budget dengan lensa teropongsemoga bisa bermanfaat yah ^^ ...
- DIY macro lens dengan lensa teropong, DIY macro lens with binocular lens


JEJAKa Cahaya (light Trails)
(August 19, 2008, 08:14 AM)
How to Shoot Light Trails One of the first subjects that I remember trying to capture as a teenager with my first SLR camera (film) was light trails created by cars on a busy road near my home. I’d seen this type of shot in a photography magazine and was impressed by the eye catching results. Photo by Fishtail@Taipei Light Trails continue to be popular subject matter for many photographers and they can actually be a great training ground for those wanting to get their cam...
- Light, trail


17 agustus 2008
(August 19, 2008, 07:11 PM)
Wah ga berasa sudah tgl 17 Agustus lagi kemarin itu, segala penjuru indonesia ramai merayakan hari ultah negara kita yang ke- 63 thn ini....kemarin itu rencananya mau lihat pengibaran bendera di seaworld bareng2 sama anak2, tapi ternyata yang ikutan cm ber4... kacau karena set waktu kepagian hahaha... akhirnya jam 9.30 juga datangnya....sampai disana acara ternyata belum mulai, cm kolam hiunya sudah ramai digadrungi oleh orang2 yang "berniat" melihat nadine chandrawinata. wew kalau bukan karena ...
- hut RI, merah putih


acara kembang api nih, bisa jadi ajang poto2 kali yah ^^
(August 21, 2008, 09:31 AM)
diambil dari http://mediaindonesia.com/index.php?ar_id=MjQ1ODQ=Kembang Api Akbar Digelar di Serpong SETELAH sukses menggelar kegiatan bertaraf internasional, World Lion Dance Open Tournament pada September 2007, Summarecon Serpong bekerja sama dengan KPR BCA akan mempersembahkan event spektakuler. Event itu adalah Musical Fireworks, Gebyar Merah Putih. Event tersebut akan digelar di Pondok Hijau Golf, Summarecon Serpong, mulai pukul 19.00 WIB, Sabtu (23/8) mendatang. Pada jumpa pers, Direkt...
- summarecon, firework


[Photo Essay] Musical Fireworks
(August 25, 2008, 07:57 AM)
Serpong, 23 Agustus 2008 Setelah hampir setengah hari Jakarta diselimuti awan mendung, ternyata matahari nongol lagi sekitar jam 4 sore. Dengan segera kubawa kamera dan belalang tempur tercinta ku menuju Tangerang. 45 menit berlalu dan akhirnya sampe juga di Serpong. Puter - puter sejenak untuk survey lokasi acara kemudian bergegas ke Salsa, urusan perut sepertinya lebih penting, soal nya waktu sudah menunjukkan pukul 6 sore. Bakut mumu jadi sasaran pertama deh. Gak lama sesudah pada kumpul, it...
- musical fireworks


Poto Dalam Air JAMAN JEBOT
(August 28, 2008, 10:49 AM)
Old Underwater Photography Photos taken in 1938, photographer Bruce Mozertom near the coast of Florida Silver Springs. Over the 45 years he has done photos coast of Florida and its inhabitants. He actually was one of the pioneers of underwater photography. ...
- underwater, old


LITTLE people PHOTOs
(August 29, 2008, 06:06 PM)
Jarang2x liat foto kyk gini nih, patut dijadikan inspirasi ^^Jd inget kenangan masa kecil, minjem koleksi lengkap mainan Dragon Ball dr tetangga. Di poto dgn scene2x tertentu, kemudian dicetak dan dijual :D he..he...hebat gak gw :pWell itu sekilas kenangan masa kecil gw :p ada yg mau minjemin action figurnya gak buat gw poto..he.h.e..A mAcro Photo by Slinkachu An exhibition of work by Slinkachu, an artist who installs tiny figurines around the city, has opened at Cosh Gallery in...
- photography,macro,toys,people,urban,figure


The Fastest Way to Learn Digital Photography - If You're a Beginner
(September 02, 2008, 08:35 AM)
While that new digital camera may seem a bit confusing and complicated, you have made a wise investment, but you will only reap the benefits of owning one of these technological wonders if you learn how to use it correctly.Rule #1: Read the Manual! Rule number one for anyone wanting to learn and understand digital photography a bit better is to read the manual that came with your camera. Yes, there really is something worth reading in that thick book! Digital cameras come with a staggerin...
- photography basic


photography on a budget
(September 02, 2008, 08:37 AM)
You cannot deny that to get the best effect, you need photography props. But most photography props are quite expensive, and buying inexpensive photography props seems to be next to impossible. But there is always the alternative - instead of buying inexpensive photography props, you can always decide to create your own!Even when you are buying inexpensive photography props, what you need to figure out is what sort of props can bring out the personality of the subject you are trying to ca...
- photography on a budget, photography basic


5 Trick to capture Profesional Looking photo with your digital camera
(September 05, 2008, 03:05 PM)
It’s great when technology in a field advances to a state where the field suddenly opens up to the masses in a way that was never possible before. You could say things like YouTube have done that for the world of video, but long before that development, photography was brought into the mainstream in a whole new way with the popularisation of the digital cameras. Sure the film camera was very popular before then, but there was the developing and the waiting, all of which went out the windo...
- trick


Macro photography tips
(September 08, 2008, 08:46 AM)
Diambil dari :http://www.tamron.com/lenses/macrotips.aspMacro Photography (Extreme Close-Up) Basics   MOVE IN ON TINY AREA OF SUBJECT with the TAMRON SP AF90mm F/2.8 Di 1:1 MACRO Choose a medium telephoto (about 90-180mm) macro lens. A comfortable working distance (distance between the front end of the lens to the subject) gives you the necessary room for lighting and other gadgets that you may need for extreme close-up photography.Get yourself ...
- Macro photography tips, Macro, photography, tips


Lomba Foto "MEMBANGUN KEPEDULIAN TERHADAP KELESTARIAN HUTAN"
(September 16, 2008, 10:16 AM)
Yayasan Peduli Hutan Lestari (YPHL) menyelenggarakan Lomba Fotografi berthema "MEMBANGUN KEPEDULIAN TERHADAP KELESTARIAN HUTAN"HadiahTrophy: Achmad Kalla Excellence AwardsJuara 1 : Uang tunai Rp 20.000.000 + Trophy + NotebookJuara 2 : Uang tunai Rp 15.000.000 + Trophy + NotebookJuara 3 : Uang tunai Rp 10.000.000 + Trophy + KameraJuara Harapan 1, 2 dan 3 masing-masing Rp. 1.000.000 + SertifikatPenyerahan Hadiah* Dilaksanakan di Jakarta. Waktu akan diberitahukan kemudian.* Apabila pemenang tidak h...
- lomba foto


GHOST town PHOTOgraphY
(September 16, 2008, 04:19 PM)
In the early 1900’s, things seemed very different, At the beginning of the 20th century diamonds were discovered in the desert area just outside Lüderitz. Sometimes these diamonds lay fully exposed on top of the sand. This caused a diamond rush from all over the world and the once desolated lonely desert was engulfed with the influx of fortune seekers.Out of this desert grew the elegant town of Kolmanskop, which included facilities like a casino, theatre, skittle alley, butchery, bakery, ...
- ghost,town


Canon EOS 5D Mark II
(September 19, 2008, 08:39 AM)
Baru liat di dpreview nih.... keren yah :Dada live previewnya... wah trend yang lagi banyak dipakai untuk DSLR baru nih....Canon EOS 5D Mark II 21 megapixels, 1080p video, 3.0" VGA LCD, Live view, higher capacity batteryKey features / improvements 21 megapixel CMOS sensor (very similar to the sensor in the EOS-1Ds Mark III)Sensor dust reduction by vibration of filterISO 100 - 6400 calibrated range, ISO 50 - 25600 expansion (1Ds Mark III & 5D max ISO 3200)Auto ISO (100 - 3200) in al...
- Canon EOS 5D Mark II


The right second
(September 24, 2008, 10:21 AM)
" Just the Right Second " ...
- second,moment


MAde from strange things
(September 24, 2008, 10:32 AM)
...
- photoshopped


Hai semua, gmn liburannya?
(October 06, 2008, 08:25 AM)
Oi :) abis liburan nih, gile lama banget yah... sayang kemarin pas liburan gue banyak sakitnya :P kondisi lagi down.... hari pertama liburan gue alergi makan ikan hahaha... aneh banget yak, biasa ga pernah alergi tau2 alergi, kalau kata nyokap sih itu karena kondisi gue kurang fit... yah bisa aja sih, abis alergi selesai tau2 batuk2 :| nasib banget deh....oh ya selama lebaran ada yang pada hunting??biasa kan banyak yang hunting sholat ied ke sunda kelapa nih??kemarin2 komputer diberesin, baru se...
- liburan, hunting


Bravia Competition
(October 06, 2008, 11:48 PM)
Kapan ya gw bisa punya kamar kayak gini... (sumber dari sini) ...
- Design


How To: Look Gorgeous in Pictures
(October 21, 2008, 10:49 AM)
How To: Look Gorgeous in Pictures This tips aren''t just for the model, makeup artist and wardrober , but for us photographer also need to knowSo many women who look gorgeous in person can’t take a good photo to save their lives. Not photogenic? Don’t fret - just learn to use makeup, body positioning, and flattering clothing to make the most of the light and the camera’s effects. Here’s a step by step guide to combating the camera’s cruelty: 1. Define your eyebrows. 99% of girls I meet ...
- tips, trick, gorgeous, model


Extreme TelePhoto on a budget :D
(October 22, 2008, 08:16 AM)
Tiba2x gw teringat tentang keinignan gw untuk punya teropong bintang dan bbrp hari lalu sempet liat ada terpopong bintang yg jaraknya lumayan jauh dan harganya gak nyampe 2 jutaan.And then it struck me now, what if..gw pasang kamera gw ke eyepiece teropong bintang tsb..dan apa yg kita dapat?? Extreme Zoom , tanpa perlu lensa Tele yg mahal :DDan setelah gw searching2x di inet...ternyata udah ada yg nyoba..dan terbukti bisa dilakukan ;)1540mm extreme telephoto Text and photos by Jarle Aasland...
- Zoom, telephoto, teleskop, budget,murah


Slow Motion Amatiran
(October 22, 2008, 06:43 PM)
Sekedar share saja nih, bikin slow motion amatiran pake kamera casio baru (bukannya ngiklan ya), tapi lucu-lucu gitu deh, kalau liat blog The right second ... sepertinya bisa deh pake kamera ini, ada yang udah beli??? boleh dong review-nya Wapper Wang casio exilim EXFH20 210fps     Exilim FH20 fotografiando lo invisible ...
- Slow Motion, Amatiran


update ICE 2008
(October 28, 2008, 08:07 PM)
mohon maaf yang sebesar2nya untuk semua yang sudah mau ikutan ICE 2008, ternyata karena satu dan lain hal *kalau mau tau boleh pm lgsg :)* kita tidak jadi ikut acara ICE 2008 :(saya tau pasti temen2 ada yang kecewa, karena itu saya mohon maaf sebesar2nya yah buat teman2 sekalian.tapi sebagai gantinya gmn kalau kita adain hunting bersama bulan depan?? ...
- ice 2008


Blogs : 6 5 4 3 2 1







Recent Forum Topics :


[Kursus-Fotografi-Jakarta] Piart School | LIGHT ARCHITECTURE "BASIC LIGHTING COURSE" - January 2013



salam kenal
- slam knal .. aku perlu bimbingan ttg fotografy... -------------------aku berfikir maka aku ada



New member
- Salam kenal semuanya :)Cheers,Vini


Forum : 5 4 3 2 1









Smart Community Builder
Build Community, Get Friends, Share Videos, Share Pictures

Dinogroups™ is powered by VEELABS. Please also visit
DinoMarket - Tempat jual beli, pasang iklan dan buat toko online gratis.
DinoBar - The stylish online shopping for gifts and flowers